Objavljeno 09.02.

slike

 

 

 

 

 

 

 

objavil-a wildxkid @ 10:27:25 - Št. komentarjev:

Objavljeno 03.02.

Emo

Tk boM maLo Na kraTko oPisala Kaj so To emoTi, NjihoVa GlaSba, ...

Emo je slengizem, uporabljen za označevanje modnega stila in odnosov nanašajočih se na emo glasbo in z njo povezano sceno. Kot pridevnik emo lahko označuje modni ali glasbeni stil ali splošno stanje nezadovoljstva in melanholije("počutiti se emo"). Emo se uporablja tudi kot samostalnik, največkrat za označevanje pripadnika emo scene ali nekoga, ki ustreza stereotipu o pripadnikih emo scene. Beseda emo je okrajšava za ‘emotional', emocionalen, kar namiguje na domnevno veliko čustvenost glasbe in njenih pripadnikov.

GlaSba: GLasbeNe skuPine Imajo VsebiNo glaSbe Čustveno. NajboLj ZnaNa SkuPina Je My ChemiCal Romance.Emo glasba je bolj melodična osebnoizpovedna različica punkroka. 

Vodilni emo bendi, ki krojijo sceno, pa so Underoath, Panic! at the Disco, From First To Last, The Used, Finch,Funeral For A Friend, Bullet For My Valentine in pa že bolj MTV-jevski My Chemical Romance.

Modni StiL: OblačiJo se V teMna OblačiLa. MajiCe so PonavaDi PosliKane z Bendi. Oči so Temno ObrobljeNa Z barVico. LasJe so PostriŽeni Tako, Da PokriVajo Eno Oko. PobarVani so PonaVadi Črno Ali BlonD.

 To Bi bilo Nekaj MajhNega O emoTih.

 

objavil-a wildxkid @ 20:56:32 - Št. komentarjev: 14