Arhiv 18 August 2011

Objavljeno 18.08.2011

Usnjeni sestavi sedežnih garnitur

Imate doma prikupnega psa z dolgo dlako, ki se prime na vsako tkanino? Uživate v klasični ali pa moderni sedežni garnituri, na kateri kraljujete ob počitku doma? Imate veliko prijateljev, ki pridejo na obisk in radi poskrbite za družabno okolje, v katerem klepet dobro teče in vsi sedijo na udobnem mestu? Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili pritrdilno, so usnjeni sedežni sestavi prava rešitev za vašo dnevno sobo.

Ker je usnje material, že samo po sebi izjemno trpežno in odporno, nima posebnih zahtev za čiščenje in nego. Velja poudariti, da usnje ne mara sonca, zato je priporočljivo, da je usnjena sedežna garnitura umaknjena od direktnih sončnih žarkov, ki bi utegnili posušiti usnje in to bi sčasoma lahko pričelo pokati. Tudi barva za usnje utegne zbledeti, v kolikor je izpostavljena direktnemu soncu. Redno čiščenje usnjene sedežne garniture z vlažno (ne mokro) krpo ter nežno krtačo bo vašo garnituro ohranjalo kot novo še dolgo.

Največkrat sedežno garnituro in pohištvo nasploh prilagodimo prostoru, v katerega se ta podaja. V kolikor v dnevni sobi nimate dovolj prostora za velike kotne garniture ali pa dolge sedežne garniture, ki bi se raztezale ob steni, si omislite sedežni sestav. Idealna rešitev za katerikoli prostor, bodisi velik ali majhen. Sedežni sestav lahko razporedite po celotnem prostoru, postavite v polkrog, v nasprotni položaj, ob klubsko mizico. Razpored sedežne garniture lahko tako spreminjate in prilagajate potrebam in željam. Zapolnite prostor ali pa ga razširite za prijatelje, ki jih gostite.

Usnjeni sestavi sedežnih garnitur so na voljo v različnih slogih, barvah in oblikovnih detajlih. Izberite eno sedežno garnituro za vaš prefinjen okus in uživali boste počitke kot še nikoli doslej.

objavil-a pohistvo @ 23:36:00 - Št. komentarjev: