Cista Duša - Da ne veš, to še ne pomeni, da ni res

Jaz sem tukaj močan kjer sem*

Ljudje, zakaj je tako lahko razmišljati pozitivno pa tega ne počnete vestno vsak dan?
O temu kar razmišljaš to privlačiš v svoje življenje. Namesto, da se pritožuješ(je kriza, kritizirate druge, samo pomilujete se, pritožujete, krivite druge (nihče ničesar ni kriv, še najmanj pa drugi za tvoje počutje, dejanja in misli)) in to privlačiš v svoje življenje. Raje osredotoči se na pritegnitev pozitivnih sprememb v svoje življenje in iskanja pozitivnih rešitev za vsak problem z katerim se srečuješ v življenju vsak dan.

Na primer greš ven in si žalosten iz nekega razloga, ko se ti težavica pripeti si govori:
-Jaz sem tukaj močan kjer sem zato ker zmorem to narediti.
-Težavico bom spremenil v pozitivno spremembo.
-Težavica je majhna(če prav jo ti vidiš trenutno večjo z tem pripraviš sebe, da boš težavico pomanjšal in odpravil) in zato je še toliko lažja in hitreje rešljiva.
-Vse kar me moti znam urediti in poiskati rešitev, ki bo ugodna zame in za druge.
-Verjamem vas vem, da sem sposoben vsako težavo odpraviti in vem, da iz vsake težave se morem nekaj naučiti, kar se bom naučil bo zame samo pozitivno.
-V vsaki stvari iščem pozitivne stvari.
-Sem pozitivna oseba in sebe tudi vidim kot pozitivno osebo.
-Iz svojega dela črpam pozitivne stvari, ki mi bodo koristile že naslednji trenutek.
-Spremembe sprejemam v svojem življenju saj novosti prinašajo pozitivne spremembe.

Spremeni svoje razmišljanje na pozitivno, da lažje boš dosegel to kar si želi.

Staro se more odpustiti, da lahko nastopi novo. Včasih je sprememba, da izkusiš neko nov izziv v življenju, da počneš nekaj nenavadnega kar še nisi počel. Potrebno je spoznati vse vidike življenja, da lahko prepoznavaš stvari in razumeš, čustvuješ z drugo osebo, na primer ki upravlja delo smetarja, pogrebnika (so bolj sočutni ljudje ko nekateri mislijo! Razblinite tabuje in svoje strahove.), klošarja, starejše ljudi, otroke, živali, naravo, rastline, zemljo, vodo, zrak...)

Vsaka sprememba je pozitivna!; to velja zame to naj velja tudi zate. Na to kar misliš, to privlačiš v svoje življenje. Ali si mogoče med branjem teh besed v alinejah zaznal pri sebi pozitivno spremembo v svojem počutju? Da? Če, da se je to zgodilo zgolj z besedami, samo besede(pozitivne misli) so tebi pomagale, da si spremenil svoje počutje in zamenjal misli za bolj pozitivne(kaj rabiš lažjega od tega, da spremeniš svoje počutje od pozitivnih besed?). Večkrat, ko pozitivno energijo ustvarjaš s svojimi mislimi, bolje se boš počutil. To lahko si tudi ponavljaš vse dokler si želiš, tudi ko greš v službo, šolo, na sprehod, umivaš zobe, pred spanjem, ko se zbudiš, ko sediš tiho na avtobusu, ko čakaš v trgovini v vrsti, čakaš na prijatelja ki zamuja na kavo(kadar čakaš je vedno čas za pozitivno razmišljanje)... vedno najdeš lahko čas za tako pozitivno razmišljanje, dopusti si pozitivno razmišljati. Tudi svoje pozitivne misli si lahko izmisliš.

S takšno mislijo kot zaspiš s takšno se zbudiš.
Sicer, predenj, da zaspiš(ko umivaš zobe pred spanjem, ko sediš na postelji tik pred spanjem) bi dobro bilo da si prebereš iz lista pozitivne besede in z lepimi mislimi se odpraviš spati. Ter zjutraj je pomembno, da to vajo ponoviš, da z lepo pozitivno mislijo vstopiš v novi čudovit dan.

Naj bo misel lepa z katero poideš spat, da misel katera te bo zbudila bo še lepša in tako zbudil se boš vesel v novi dan. >>Zato nadzoruj svoje misli in kar misliš, da že pred spanjem si polepšaš jutrišnji dan.<<

Pozitivna energija je povsod začnite ceniti sebe in vso okolico okoli sebe videli boste, kako postali boste cenjeni spoštovani nazaj. Bodite potrpežljiv in opazujte se kako sprememba pozitivna prihaja v vaše življenje zato ker jo kličete k sebi z mislimi. Svoj način življenja, vse razmere v življenju, ki vas motijo lahko v trenutku, ko odločno hočete to spremeniti tudi se to spremeni (najprej v mislih, nato v dejanjih, obratno ne gre).

Reči si: Jaz sem tukaj močan kjer sem, zato ker zmorem to narediti.
Ljudje smo sposobni narediti vse kar si želimo, kaj mislite, da stvarnik bi nas poslal v svet brez ničesar? Darove imamo v sebi, rabimo se jim odpreti in jih odkriti znotraj sebe. Včasih nas pošlje na pot ki ni ravno prijetna(šola učenja iz napak) ampak iz nje se moremo nekaj naučiti dokler se iz tega nekaj ne naučiš boš mogel iti skozi to dokler ne boš znal.

Zdaj pa se lepo prileže Zakon Privlačnosti:
http://www.youtube.com/watch?hl=en&v=XOA9KzHTKt0
Na zemlji smo zato, da se učimo, učiti se rabimo celo življenje, spoznati vse teme sveta in razumeti vse kar lahko razumemo. Več znanja imaš več veljaš. Verjemi vase in se uči, kako pozitivna energija vse na pozitivno spreminja.

To bi mogel po mojem popolnoma vsak človek vedet in znat, če se strinjaš s tem deli z drugimi naprej naj se ljubezen, svetloba razširi in doseže srca vseh ljudi.


           
objavil-a cistadusa 18.05.2012 @ 01:16:44 - Kategorija: Moc misli
Komentarji
Ni komentarjev
Dodaj komentar
:

:
:

V polje vpišite naslednjo številko:
enajst => (Primer: enaintrideset => vpišite: 31)
biggrin ! ? cool
confused idea lol oops
cry twisted arrow eek
evil frown mad wink
neutral razz rolleyes surprised